tisdag 8 juni 2010

NO MATTER HOW MUCH I LOVE YOU,
YOU'RE RUINING MY LIFE.


Det kryper i mig nu. Jag är så arg. Ångesten bubblar under huden. Jag träffade min far idag och han berör mig fortfarande så starkt. Det där föraktet som är så svart. Jag orkar inte. Han dricker tre öl och blir stöddig. Han skämmer ut mig. Han är stissig. Han tar för mycket plats. Jag krymper fastän jag försöker sträcka på mig för att inte brytas ner. Och när ska jag få växa och bli stor? FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA LITEN NU. Jag är inte mer än några år gammal och han är i mig med händer som flyger som örfilar över ansiktet. Och jag vill bara gråta. Jag vill bara gråta! Jag vill bara grina. Grina och grina och grina tills det inte känns längre. Tills alla minnen suddas ut. Och det gör så ont nu. Och jag är så rädd. Så rädd för att allt han säger är sant och jag är så jävla ful. Jag är så jävla ful på alla bilder som min mor tar på mig mitt i allt. Och jag skäms. Jag skäms. Ja, fyfan va jag skäms över allt det här som är jag. Och det blir nog inte bra. Det blir nog aldrig bra. Kanske bättre, men aldrig bra. Åh, rädda mig ifrån den här ångesten som äter upp mig ikväll. DEN ÄTER UPP MIG. Jag försvinner. Jag blir till ett ingenting precis som han har lärt mig OCH JAG STÅR INTE UT. JAG STÅR INTE UT.

Jag står för fan inte ut.

8 kommentarer:

Anonym sa...

kram kram kram kram.
PUSS PUSS PUSS
Kärlek till dig!

ARIEL UTAN H sa...

DU E SÅ HIMLA SNÄLL JAG FÖRSTJÄNAR INTE DET!TETETET!!!!

Anonym sa...

Det är klart som fan att du gör!
Det är så lätt att slå bort alla komplimanger man får, och du har ju den bästa av alla, att jag inte känner dig, så nästan bara för det argumentets skull borde vi bli vänner.
Det är så svårt att logiskt argumentera för att du är bra. Men som en kompis till mig en gång sa: Om man kan argumentera varför man gillar en person är det inte helt och hållet på riktigt. För egentligen är det mer av en känsla, man vet att det är något man gillar med personen och det är det enda om behövs, eller för den delen räknas.

Anonym sa...

Ärligt talat blev jag så ledsen när jag läste detta så, ah, jag blev ledsen arg och otrevlig mot alla. Jag hatar när saker inte är bra.

ina sa...

åh fina ariel! du förtjänar så jävla mkt bättre! massor av kramar

ARIEL UTAN H sa...

Ellen - Haha, åh du är så mycket hjärta, förstår du det? Jag vill krypa in i dina ord och bygga ett bo där och jag vill bli din vän.

Ina - Tacktacktacktack, jag tar emot alla kramar jag kan få just nu, de är som plåster på såren. Såna där plåster med färgglada figurer på som man tyckte om när man var liten.

Anonym sa...

Du är min vän!
Jag är din vän!

ARIEL UTAN H sa...

KÄRLEK!