torsdag 18 mars 2010

FUCK! I CAN'T THINK STRAIGHT!


Men jag vill ringa honom. JAG VILL VETA VAD HAN GÖR JUST PRECIS NU!

Jag vill höra hans röst.

Jag vill veta om han saknar mig för jag saknar honom och jag ångrar mig flera gånger om dagen och vill ha honom tillbaka.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle vilja läsa ett blogginlägg som handlar om någonting annat än kille. Ditt sätt att skriva är otroligt magiskt och vackert. Jag vill att din kunskap ska ta sig till andra ämnen och berätta det för oss. För våran skull. Skriv om en fin vårdag. Eller ett gott glas vin. Vad som helst. Tror det kan göra dig gott med...

Tigris sa...

Nu har jag sträckläst din blogg under ett par dagar. Jag har tänkt på den och på dig flera gånger varje dag. Det du skriver berör och är så vackert, samtidigt som det även är väldigt ledsamt.

Jag vill först och främst säga att jag ÄLSKAR din blogg. Jag är övertygad om att du är en helt fantastisk människa.
Och jag tror att du, hur sjukt det än kan låta, blir en bättre människa av allt det här hemska och mörka som du går igenom. Man lär sig någonting av allt. Nu lär du dig t ex att bli stark i dig själv. Det är skitviktigt, och jag tycker du har kommit en bra bit p vägen efter det jag har läst. Och allting blir bra, till slut, även om det inte blir bra på det sättet du först har tänkt dig... Så tror jag.

Slutligen vill jag bara säga att du och din blogg har hjälpt mig på ett sätt. Och det är jag jättetacksam över.
Jag går igenom en jobbig grej just nu, som inte är samma som du, men jag kan relatera till väldigt mycket av det du skriver. Saken är den att jag inte har vågat prata med det som händer knappt med mina vänner. Jag vill liksom inte att alla (som jag känner) ska veta vad som händer, hur jag känner osv. Så nu har jag fått mod till att börja skriva om det, offentligt då. I en blogg. Precis som du. Och jag tycker det var en jättebra idé att ha dagboksinlägg i början, så den idén snodde jag lite sådär rakt av... Hoppas du inte misstycker.

Och hoppas att du får en fin dag imorgon. En jättefin dag. Att solen lyser över Stockholm. Vilken den SKA göra, enligt SMHI.

KRAMKRAMKRAM. Du är stark!

ARIEL MED A sa...

Anonym - Jag tror att du har rätt i det. Och jag ska göra det snart. Jag ska det. Måste det. Måste gå vidare på alla plan. Jag ska bara ...

Tigris - Tack. Jag blev varm inuti nu. Det gör gott att höra såna här grejer, och antar att vi alla går igenom något på olika sätt. Och vi kommer alla ut på andra sidan förr eller senare. Och du hade rätt det är en fin dag idag, jag ska gå en promenad.

Din blogg var fin, hoppas den hjälper dig lika mycket som den här bloggen hjälper mig.