lördag 27 februari 2010

NO MATTER HOW BADLY A THING IS
HURTING US, SOMETIMES LETTING
GO HURTS EVEN WORSE.


Ska jag träffa honom en sista gång och sen be honom lämna mitt liv för alltid?

Om jag ber honom lämna mitt liv för alltid kommer jag att drabbas av jordens sorg.

Kommer jag att klara av det?

8 kommentarer:

s sa...

... eller så träffar du honom inte, och plockar ut honom ur ditt liv, för ett tag - tills du är stabil igen.

Belinda sa...

Säg till han en sista gång hur du känner. Sen ser du hur han väljer att agera.

Se till att hitta det som stärker dig, det borde finnas någonting vardagligt som göra dig omedvetet glad och lycklig i själen, istället för att rabbla och vrida och vända på det som trycker ner dig unger jorden.

Jag skulle vilja skicka dig en värmande kram!

ARIEL MED A sa...

s - Jag har börjat tänka så mer och mer faktiskt. Men jag är så mycket allt eller inget. Och jag tänker att jag alltid alltid alltid kommer att vilja ha honom. Och jag menar den dagen han träffar någon ny då kommer jag ju att dö. Då kommer den här karusellen börja om på nytt. ÅH.SÅ.HIMLA.SVÅRT.BARA.

Belinda - Tycker du det? Kommer det inte bara att göra jätteont när han nobbar mig en gång till?

Jag försöker hitta det som stärker mig ... tror jag. Jag jobbar på det iallafall.

Jag känner att du kommer med värme, tack.

Anonym sa...

Om du säger upp kontakten med honom så vinner du åtminstone någon slags kontroll över situationen, och du tillåts komma över honom. Du kommer drabbas av jordens sorg, men den kommer åtminstone inte vara för evigt.

ARIEL MED A sa...

MEN TÄNK OM DEN VARAR FÖR EVIGT DÅ!?

Anonym sa...

Ja, I know, men om det - mot all förmodan - skulle visa sig att den varar för evigt så uppnår du ändå genom kontaktbrytningen åtminstone två saker:

1) Kille kommer tvingas till insikt om hur mycket han förlorar när du försvinner från hans värld. Ända sedan han gjorde slut har ju han haft övertaget, vilket är ganska bekvämt för honom, men om du tar initiativet till kontaktbrytningen så tar du initiativet - vilket gör hans värld mer obekväm och din värld åtminstone utom räckhåll för hans inflytande - vilket nog är bra nu.

2) Du får en större känsla av kontroll över ditt eget liv. Det är du som sitter bakom spakarna och styr. Och du kan styra precis vart du vill. Om du inte har någon kontakt med Kille så kommer din vardag till slut att sluta att kretsa kring honom, och sen slutar dina tankar kretsa kring honom, och efter ett tag lovar jag att det kommer gå flera dagar utan att du tänkt en tanke på honom, och när du kommit så långt så kommer du veta att han inte är precis hela världen för dig.

Och sorgen kan inte vara för evigt. Skulle den göra det så kan du få slå mig.

belinda sa...

Jag vet att det gör ont när man inte får/kan/vågar uttrycka sina känslor och tankar. Så jag tycker du ska säga som du tycker och tänker, det får bära eller brista.

Kram kram kram!

ARIEL MED A sa...

wederus - Jag får slå dig. Det känns bra. Om du har fel så får jag slå dig. Då kan du inte ha fel. Det här påminner mig om när jag är liten och livrädd för att flyga, men blir fullständigt lugn när mamma lovar att ge mig en miljon om vi kraschar. För då kan vi ju inte göra det!

Men jag tycker lite grann om att tänka på honom också. Jag menar vad skulle jag annars tänka på? Annars skulle jag ju gå runt och vara helt tom i huvudet och då skulle mitt förakt inför mig själv växa sig ännu större.

Fast alltså, det gör mig ju inte speciellt gott det här som jag håller på med och jag vet ju att du har tusen poänger och att jag kommer göra precis sådär tillslut. Det är bara det att jag ska bara ...

Jag ska bara träffa någon ny först som tar emot mig ...

belinda - Jag kanske ska göra det. En sista gång. Och sen. Sen kanske goodbye för gott. KRAMAS.