lördag 23 oktober 2010

EVERYTHING WE HAD IS NO LONGER THERE ...


Det har snart gått ett år nu sen du gjorde slut. Och den här resan har varit så lång. Och vart hade jag befunnit mig nu om du inte hade varit där hela tiden och knackat på min dörr. Räcker det inte nu? Frågar jag mig själv. Har du inte fått nog? Är det inte på tiden Ariel att du sätter ner foten nu och säger stopp?

- För jag tror att det är dags, viskar förståndet.

7 kommentarer:

utfyllnad sa...

Hej Ariel!

Recept på mumsig kaka till dig:

Chokladkaka:
3dl vetemjöl
2,5dl socker
0,8dl osötat kakaopulver
1tsk bakpulver
1/2tsk salt
2,5dl varmt vatten
1tesked vaniljextrakt
0,8dl vegetabilisch Olja (olivolja)
1tsk äppelcidervinäger

Glasyren:
1dl socker
4msk (60gram) margarin
2msk soya mjölk
2msk kakaopulver
2tsk vaniljextrakt

Värm ugnen till 175 grader. Blanda mjöl, socker, kakao, bakpulver och salt med en gaffel i en ungsäker form. Blanda sedan i vatten, vanilj, olja och vinäger och blanda ordentligt. In med det i ugnen i ca. 30 minuter och låt sedan svalna i 2 timmar.

För glasyren använd en liten kastrull och värm socker, margarin, mjölk och kakaon till kokning under konstant omkörning. Sänk värmen och låt sjuda i 2 minuter under omkörning. Ta sedan bort från värmen och fortsätt röra i 5 minuter. Häll sedan i vaniljen och häll direkt på kakan då det stelnar mycket snabbt.

Låt svalna en stund innan glufs.

-

Jag fick det av min klasskompis - känns konstigt att säga det om någon som har barn och förlovad, när jag själv är 19 - eftersom jag som nybliven vegan misslyckats flera gånger med chokladkaka/kladdkaka. Så om du vill göra den vegansk så har du såklart mjölkfritt margarin (carlshamns är enligt rykten det enda som är 100 % veganskt).

Sötklibbiga kramar!

P.S. Och om jag vore i Stockholm skulle jag hjälpa dig med all din stående disk. Kram

utfyllnad sa...

ARIEL LEVER DU?!

ARIEL MED A sa...

gu, förlåt, det var länge sen jag besökte den här sidan nu, jag lever, men det är svårt, är inte frisk för tillfället, men jag har fått piller som ska hjälpa emot det mesta, säger dom. så jag väntar och härdar bara. love.

utfyllnad sa...

Det gör inget, kul att få höra av dig nu!

Jag önskar jag kunde göra något, håller ett öga på bloggen så finns här och lyssnar. Jag hoppas att tabletterna hjälper och att det går bra utan dem sedan.

Vad gör du nu för tiden då, orkar du jobba?

Kram!

ina sa...

hallå ariel sluta inte skriva!

A. sa...

finns det någonstans där man kan maila dig?

att vara stark är varken enkelt eller roligt. det är så mycket skönare att bara ligga i sin säng och röka, gråta, lyssna på håkan hellström och tänka "fuck it". men om vi bara försöker och hjälper varandra på vägen?

tycker om dig även fast jag inte känner dig. hoppas att du härdar ut.

ARIEL MED A sa...

Jag tror att jag är tillbaka nu. Ni är så fina. Jag vet inte om ni är kvar men att leka låtsasleken att ni är det gör mig ändå varm.